Update Corona

Beste campinggasten,

Vroeger dan normaal zijn er momenteel veel meer gasten op de camping aanwezig.

Het seizoen begint normaliter op 1 april. Door de overheid is op 15 maart ons allen diverse maatregelen opgelegd, dat o.a. horeca en zwembaden op slot gaan tot minimaal 6 april a.s.

Door het niet serieus nemen van de adviezen zijn nu de activiteiten/evenementen door het RIVM/overheid tot 1 juni verboden.

Voorlopig blijft ons campingterrein nog geopend. Wij volgen de overheidsmaatregelen en adviezen op in verband met de razendsnelle verspreiding van het Coronavirus en daarom zijn alle faciliteiten in het belang van uw en onze veiligheid gesloten!

Wij vragen u in het belang van uzelf, onze medewerkers en de omgeving om de overheidsmaatregelen en adviezen op te volgen en niet naar de camping te komen.

Mocht u wel naar de camping komen, dan verzoeken wij u dringend  een afstand van 2 meter te houden tussen u, onze medewerkers en andere campinggasten.

Op grond van de huidige regelgeving is samenscholing van meer dan 2 personen ten strengste verboden. Bij het overtreden van de vastgestelde Corona-maatregelen zijn wij genoodzaakt u te verwijderen van het terrein.

Wij benadrukken dat bij uw eventuele bezoek aan de camping, net zoals voorgaande jaren, 

uw jaarfactuur vóór 1 april voldaan moet zijn.

 

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze moeilijke tijden.

 

Met vriendelijke groet,

RC de Goudsberg,

Namens directie en alle medewerkers