De mensen van Goudsberg

Per januari 2016 is Daan van Leerdam bij ons in dienst gekomen als part-time terreinmedewerker in de buitendienst en is sinds Mei 2017 fulltime bij ons in dienst. Daan is woonachtig in Lunteren.
Martijn is sinds november 2016 bij ons werkzaam in de buitendienst. Hij is woonachtig op de camping en zijn hobby is Atletiek.Vanaf 2019 is hij de terreinbeheerder.
Roderick, directeur, werkzaam als 3e generatie van dit familiebedrijf, daarnaast een groot natuurliefhebber.
Carolien, manager, is sinds februari 2013 werkzaam bij RC de Goudsberg.  Zij is woonachtig in Lunteren en haar hobbies zijn wandelen met de honden en jagen.
Jeanette, recreatiebegeleidster, is sinds de zomer 2001 voor ons werkzaam op de camping. Zij organiseert tijdens de schoolvakanties het recreatieprogramma. Dit programma bevat onder andere zwemactiviteiten, knutselen voor de kleintjes, speurtochten, voetbaltoernooi etc. Het recreatieprogramma ligt wekelijks bij de receptie voor u klaar, maar is ook te lezen op onze website. U kan en mag het niet missen!
Martha is sinds januari 2018 bij ons werkzaam als receptioniste. Zij woont in Ede, heeft 3 zoons en 1 kleinzoon, en haar hobby's zijn tuinieren en yoga.
Inge is sinds mei 2018 werkzaam bij ons als receptioniste. Ze woont in Ede en haar hobby's zijn golfen, tennis, schilderen en reizen.
Annette heeft al het in het hoogseizoen 2018 bij ons in de horeca gewerkt. Dit is goed bevallen en zij is nu werkzaam bij ons als recreatiepark medewerker.Zij woont in Ede met haar man en 2 kinderen. Zij houdt van de natuur en onderneemt graag leuke dingen met haar gezinnetje.
Ad versterkt sinds het najaar 2018 de buitendienst. Hij is een veelzijdig mens zowel in zijn vakgebied als in in zijn priv√©leven.Hij is CV monteur, loodgieter,dakdekker, electricien, metselaar enz. Hij is dan ook de perfecte leermeester voor zijn collega's.Ad houdt veel van de natuur, is een groot dierenliefhebber, is muzikant en ook nog kunstenaar die prachtig kan schilderen. 
Roland is sinds december 2018 werkzaam bij het team van de buitendienst. Hij vindt zowel de buitennatuur als de menselijke natuur boeiend. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met fotografie, lezen en rugby.
Rudy is sinds december 2018 werkzaam bij de buitendienst. Hij woont samen met zijn partner en 3 zoontjes in Ede. In zijn vrije tijd is Rudy druk met z'n jonge gezinnetje en zijn 2 honden.
Voor 2019 gaat Nel Raaphorst, co√∂rdinator activiteiten, zich inzetten om met leuke activiteiten er een gezellig seizoen van te maken! 
Vanaf half mei 2019 is Daisy, een bekend gezicht voor velen, wederom werkzaam als medewerker in de horeca
Lena is sinds juni bij ons werkzaam als toezichthouder in het zwembad en gaat straks ook op andere plekken haar gezicht laten zien.Zij is echt een bezige bij. Behalve dat ze het leuk vindt om gezamenlijk op pad te gaan met man, zoon en schoondochter, is ze ook mantelzorger en zet zich in als vrijwilliger. Ze houdt van tekenen en schilderen en hoopt dat in de toekomst weer op te pakken.
Robin is sinds 2016 toezichthouder bij het zwembad