Roderick, directeur, werkzaam als 3e generatie van dit familiebedrijf, daarnaast een groot natuurliefhebber.
Vanaf 2019 is Nel Raaphorst, coördinator activiteiten, zich gaan inzetten om met leuke activiteiten er een gezellige zomer van te maken! Sinds die tijd is zij een langzaam aan onmisbare collega geworden. Zij heeft vanaf 1 juli 2021 de functie manager.
Martijn is sinds november 2016 bij ons werkzaam in de buitendienst. Hij is woonachtig op de camping en zijn hobby is Atletiek.Vanaf 2019 is hij onze terreinbeheerder.
Per januari 2016 is Daan van Leerdam bij ons in dienst gekomen als part-time terreinmedewerker in de buitendienst en is sinds Mei 2017 fulltime bij ons in dienst. Daan is woonachtig in Lunteren.
Steven is begonnen bij de buitendienst in augustus 2019. Het bevalt hem goed, dus u zult hem regelmatig zien! 
Stefan is sinds december 2019 bij het team van de buitendienst. Hij heeft een hoveniersachtergrond, maar wil graag zijn kennis verbreden.
Ad versterkt sinds het najaar 2018 de buitendienst. Hij is een veelzijdig mens zowel in zijn vakgebied als in zijn privéleven. Hij is CV monteur, loodgieter, dakdekker, elektricien, metselaar enz. Hij is dan ook de perfecte leermeester voor zijn collega's.Ad houdt veel van de natuur, is een groot dierenliefhebber, is muzikant en ook nog kunstenaar die prachtig kan schilderen.
Martha is sinds januari 2018 bij ons werkzaam als receptioniste. Zij woont in Ede, heeft 3 zoons en 3 kleinkinderen, haar hobby's zijn tuinieren,yoga, legpuzzels en lezen.
Inge is sinds mei 2018 werkzaam bij ons als receptioniste. Ze woont in Ede en haar hobby's zijn golfen, tennis, schilderen en reizen.
Jeanette, recreatiebegeleidster, is sinds de zomer 2001 voor ons werkzaam op de camping. Zij organiseert tijdens de schoolvakanties het recreatieprogramma voor de kinderen. Dit programma bevat onder andere zwemactiviteiten, knutselen voor de kleintjes, speurtochten, voetbaltoernooi etc. Dit recreatieprogramma ligt wekelijks bij de receptie voor u klaar, maar is ook te lezen op onze website en recreatieapp. U kan en mag het niet missen!